DONOSIMO PROGRAM

VEPRINAC U srijedu se održava druga po redu “LeFestiva – leprinačka ljetna zabava”

Srijedu 21. lipnja 2023. godine od 18:00 sati u Veprincu u Starom Gradu održava se druga po redu “LeFestiva – Leprinačka ljetna zabava”. Na svjetski dan glazbe koji je ujedno i najduži dan u godini, dočekajmo zajedno ljeto u predivnom ambijentu veprinačkog Starog grada, pozivaju organizatori iz Udruge Leprinka.

Program:

18:00 sati – otvaranje događaja

18:30 sati – likovna radionica za djecu školskog i predškolskog uzrasta (ispred crkvice Sv. Ane)

19:30 sati – Čakavska ura – povedamo štorije od nekada (dobrodošli su pripovjedanju priključiti se i posjetitelji)

21:00 sati – kazališna predstava na čakavskom “Veli Jože” teatra Naranča iz Pule (Brituh)

22:00 sati – prikazivanje filma “La Predstava” na otvorenom (Brituh)

Osim navedenog, posjetitelje očekuje nastup dva glazbena sastava i to lokalnih Josypjensisa koje predvode Mano i Josip te nastup gostiju iz Istre, Sovinjskih gunjci koji po prvi puta nastupaju u Veprincu, zato ne propustite zaplesati ili zapjevati uz nastup vrsnih glazbenika na tradicionalnim instrumentima. U sklopu LeFestive ove godine održat će se i sajam leprine “Ruscus” uz izložbu dijela fotografija pristiglih na foto natječaj Ex tempore “Leprinački uzal” od 18 sati u Starom Gradu. Ulaz na sve sadržaje je besplatan, a posjetitelje očekuje i ugostiteljska ponuda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari