Vera Begić se ispričala: ‘Ne mislite valjda da bi osoba u mojoj situaciji poslala takvu poruku’

Sinoć je nakon prve izjave teško napadana zbog nesretnog odabira majice na kojoj piše ‘Iznad svih’

Bivša riječka pročelnica za sport Vera Begić koja je u noći s 15. na 16. kolovoza vozila u alkoholiziranom stanju u suprotom smjeru na Istarskom ipsilonu i tako skrivila smrt Igora Sodlatića iz Umaga kaže da je potpuno shrvana te slijedom toga je odlučila dati izjavu za Glas Istre.

Sinoć je nakon prve izjave teško napadana zbog nesretnog odabira majice na kojoj piše “Iznad svih”. (OVDJE)

Kaže da joj je jako žao da se bilo kakva konotacija veže uz majicu koju je odjenula pri izlasku iz zatvora.

“Radi se o jednostavnoj sportskoj majici, jedinoj koju sam imala u tom trenutku. Na donjem dijelu majice piše Hrvatski nogometni klub Rijeka, a na središnjem dijelu majice, piše “Iznad svih”, što je nažalost izazvalo užasne reakcije. Ne mislite valjda da bi osoba u mojoj situaciji mogla slati poruku da se, u ovim okolnostima, i nakon svih ovih tragičnih događaja, uopće mogla pomisliti da se nalazi iznad svih. To bi bilo i neumjesno i krajnje degutantno, a vjerujte mi da sam u takvom stanju da samo patim i da nema ni primisli da majica može sadržavati bilo kakvu, a pogotovo ne provokativnu poruku. Uostalom, kod izlaska iz zatvora nisam očekivala, osim dvojice mojih odvjetnika, nikog drugog.

Iskreno se i najdublje ispričavam svima koji su tekst na majici protumačili kao neumjesan, jer je zadnje o čemu sam razmišljala oblačeći je bilo natpis na njoj. U situaciji u kojoj jesam, i koja je nezamislivo teška, još jednom se želim ispričati, i zamoliti javnost da pokuša shvatiti i moju poziciju i činjenicu da ni moj, ni neki drugi životi, nakon ovoga što se dogodilo više nikada neće biti isti”, rekla je Vera Begić za Glas Istre.

Vijesti.hr

VIDEO DANA: