PREMA REZULTATIMA ANKETE PORTALA

Video |ANKETA Rijeka je proglašena ‘najboljim gradom za život u Hrvatskoj’; Pogledajte komentare Riječana!

Idi na originalni članak
31.12.2021., Rijeka - Docek nove godine u Rijeci. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Većina čitatelja portala Index.hr smatra Rijeku najboljim gradom za život u Hrvatskoj. Pokazali su to rezultati ankete u kojoj su građane pitali koji je hrvatski grad najbolji za život.

Oglas

Rijeka je dobila 3690 glasova, dok je drugoplasirani Varaždin oduševio 2706 ljudi.

Metropola se našla na trećem mjestu s 2340 glasova, a u top 5 su još Zadar i Osijek. Kao najmanje atraktivan od ponuđenih u anketi pokazao se Dubrovnik, koji je dobio tek 316 glasova.

Ekipa Kanala Ri napravila je anketu među samim Riječanima koji su tv-ekipi otkrili – po čemu je Rijeka njima najbolji grad.

Više u VIDEOPRILOGU:

“Pozitivno u Rijeci je što nacionalizam, šovinizam i slične negativne pojave nisu raširene kao u nekim drugim dijelovima, ali je nažalost, mrtav grad. U bivšoj državi je imala najjaču alternativnu scenu, a sad je na umoru”, “Fenomenalan grad, ali bolji do prije 10 godina”, komentirali su neki građani pozitivne, ali i neke negativne aspekte Rijeke.

“Svaki grad u kojem imaš dobar posao i drage ljude oko sebe!”, “Tamo gdje imaš dom, posao, obitelj! Kako se zove taj grad i u kojem je djelu HR uopće nije bitno!”, zaključili su pak drugi, donosi Kanal Ri.

Exit mobile version