PREMA REZULTATIMA ANKETE PORTALA

Video | ANKETA Rijeka je proglašena ‘najboljim gradom za život u Hrvatskoj’; Pogledajte komentare Riječana!

31.12.2021., Rijeka - Docek nove godine u Rijeci. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Većina čitatelja portala Index.hr smatra Rijeku najboljim gradom za život u Hrvatskoj. Pokazali su to rezultati ankete u kojoj su građane pitali koji je hrvatski grad najbolji za život.

Rijeka je dobila 3690 glasova, dok je drugoplasirani Varaždin oduševio 2706 ljudi.

Metropola se našla na trećem mjestu s 2340 glasova, a u top 5 su još Zadar i Osijek. Kao najmanje atraktivan od ponuđenih u anketi pokazao se Dubrovnik, koji je dobio tek 316 glasova.

Ekipa Kanala Ri napravila je anketu među samim Riječanima koji su tv-ekipi otkrili – po čemu je Rijeka njima najbolji grad.

Više u VIDEOPRILOGU:

“Pozitivno u Rijeci je što nacionalizam, šovinizam i slične negativne pojave nisu raširene kao u nekim drugim dijelovima, ali je nažalost, mrtav grad. U bivšoj državi je imala najjaču alternativnu scenu, a sad je na umoru”, “Fenomenalan grad, ali bolji do prije 10 godina”, komentirali su neki građani pozitivne, ali i neke negativne aspekte Rijeke.

“Svaki grad u kojem imaš dobar posao i drage ljude oko sebe!”, “Tamo gdje imaš dom, posao, obitelj! Kako se zove taj grad i u kojem je djelu HR uopće nije bitno!”, zaključili su pak drugi, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari