DANAS JE „TAJ DAN“: Rijeka – Cibalia na Rujevici, vatromet ne Molo longu, slavlje do jutra!

Idi na originalni članak

Stigao je taj dan kojega su navijači Rijeke čekali dugo vremena, pobjeda protiv Cibalije donijela bi prvi naslov državnog prvaka u povijesti!

Oglas

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Cibaliju u 35. kolu MAXtv Prve lige (Stadion HNK Rijeka, 19 sati). Stigao je taj dan kojega su navijači Rijeke čekali dugo vremena, pobjeda protiv Cibalije donijela bi prvi naslov državnog prvaka u povijesti!

https://www.youtube.com/watch?v=zin5FFDMXCI

Rijeka cijele sezone igra u sjajnoj formi, upisala je samo jedan poraz u svim natjecanjima i prema svemu prikazanom igra daleko najbolji nogomet u Hrvatskoj.

Ove sezone Rijeka je dvaput pobijedila Cibaliju (2:0, 3:0), dok je jedan ogled u Vinkovcima završio 0:0. Zanimljiv je podatak da Cibalia protiv Rijeke u posljednjih pet utakmica nije postigla niti jedan pogodak!

Nedjelja 21. svibnja 2017. mnoge navijače neodoljivo podsjeća na 26. svibnja 1999. godine., dan kada je Rijeka ostala bez naslova prvaka u posljednjem kolu prvenstva. Vrijeme je da nakon 18 godina čekanja naslov prvaka dođe u Rijeku i zato u nedjelju budimo svi kao jedno jer: Rijeka je najbolje od svega!

Podsjetimo, svi oni koji nisu mogli doći do ulaznice za večerašnju utakmicu istu mogu pratiti na Gatu Karoline Riječke na velikom videozidu uz popratni program, a pored (očekivanog) vatrometa nakon utakmice na Rujevici, veliki vatromet u organizaciji Grada Rijeke – ukoliko Rijeka večeras potvrdi osvajanje Prvenstva – također će biti upriličen i s Molo longa negdje iza 22 sata.

Također, u tom slučaju i ugostiteljski objekti na području grada Rijeke moći će (odlukom nadležnih gradskih službi) u noći s nedjelje na ponedjeljak produžiti svoje radno vrijeme sve do jutarnjih sati (OVDJE)!

Exit mobile version