DONACIJE I DALJE PRISTIŽU Milina majka: ‘Primit će nekoliko vrsta lijekova. Liječnici su optimistični’

Donacije za bolesnu Milu stižu iz cijele Hrvatske, ali i svijeta: Uključila se Armada, fotografi, brojni kafići…. Milina obitelj se zahvalila na donacijama i poručila svima da ostanu otvorena srca i pomažu jedni drugima

I danas su se održavale brojne humanitarne akcije poput onih u Rijeci gdje su ujutro održana fotografiranja za Milu, a poslijepodne koncerti i besplatna šišanja. U akciju su se samo ovog vikenda u Rijeci uključili brojni kafići, kazalište te riječki sportaši od nogomataša do ribiča. Ni navijači nisu ostali ravnodušni pa je Armada skupljala novac bojeći ogradu riječkoga KBC-a.

Više nema dvojbe, malena Mila se s roditeljima pakira i uskoro iz Rijeke odlazi u Ameriku.

RTL-ova reporterka Ida Balen razgovarala je s Milinom majkom koja je potvrdila da je sve spremno za odlazak na liječenje. Rekla je i kako se čula s našim znanstvenikom Draganom Primorcem koji je u kontaktu s liječnicima iz Philadelphije. Kaže da su se udružili ‘veliki mozgovi’ i da postoji veliki optimizam.

Majka je potvrdila da će Mila primiti nekoliko vrsta lijekova. Kaže da su rezultati u toj klinici izuzetno uspješni i kako liječnici vjeruju da Mila ima doista velike šanse.

Milina obitelj se zahvalila na donacijama i poručila svima da ostanu otvorena srca i pomažu jedni drugima jer “ovo zajedništvo koje se pokazalo u Milinom slučaju napravilo je jedno veliko čudo”.
Ida Balen

Više u VIDEOPRILOGU!