SVI BI NA LJULJAČKU

Video | HIT MEĐU TURISTIMA: U Lovranu se čeka red za ljuljačku u moru!

Ljuljačke u moru su ovog ljeta novi trend na Jadranu

Čisto more, mediteransko zelenilo, velike plaže i još bezbroj onih malih skrivenih od pogleda, brojnim posjetiteljima pruža odmor u Lovranu.

A oni su ove godine brojni, njih 3200 odmara se trenutno na području Općine, javlja Kanal RI.

“Mi smo sada na ostvarenju 2020. znači prvih 8 mjeseci plus ovih 10 dana 8. mjeseca imamo turistički promet kao kroz cijelu 2020. Više nego smo se nadali i očekivali” – rekla je Luiza Sandalj, direktorica Turističke zajednice Lovrana.

U odnosu na 2019. ostvareno je oko 60% turističkog prometa, što je izuzetno dobar rezultat. Skoro 5000 kreveta koliko ih u Lovranu u komercijalnom i nekomercijalnom smještaju ima, premalo je s obzirom na potražnju, pa se traži krevet više. Najbrojniji gosti su Nijemci.

Više u VIDEOPRILOGU:

” Prvenstveno su sad u doba godišnjih odmora obitelji s djecom, predsezona i posezona su nam uvijek stariji gosti. “- dodaje Sandalj.

Na području Lovrana nalaze se 4 velike javne plaže.

” Naša ideja je bila da omogućimo korisnicima višegodišnja koncesijska odobrenja da kao Općina ipak imamo neku kontrolu nad djelatnostima a omogućuje se i neko kvalitetnije ulaganje ove godine da nam je prvi put županija odobrila za plažu Peharovo te se već i vide rezultati. “- rekao je Bojan Simonič, načelnik Lovrana.

Jedan od tih rezultata je ljuljačka u moru koja je postala pravi hit među kupačima. Nalazi se na plaži Peharovo, donosi Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari