HVALA VATROGASCIMA: Dobri ljudi spasili mačiće odbačene u kontejner u Jušićima

Mačiće je netko bez duše odbacio u zaključani kontejner za prikupljanje odjeće iz kojega nikako nisu mogli izaći sami, a iz kontejnera se čulo njihovo preplašeno cviljenje

Sve se dogodilo početkom tjedna, a akcija spašavanja u koju su se uključili i mjesni vatrogasci je i snimljena.

Videosnimku spašavanja na Facebook je postavila Zlata Stefanova koja je kasnije i zbrinula mačiće, a u spašavanju su joj – pored vatrogasaca – pomogli i jedan mladić i jedna djevojka koji su prvi začuli zapomaganje mačića odnosno pomogli u akciji spašavanja.

Videosnimka je na društvenoj mreži podijeljena preko 300 puta a pregledana je (zasad) više od 45.000 puta, što je još jedan pokazatelj koliko su stanovnici ovoga kraja – i šire – senzibilizirani za sudbine naših najvjernijih životinjskih suputnika, ali i svih drugih živih bića s kojima dijelimo ovaj prekrasan planet.

Planet kojeg ne uspijevaju poružniti niti sumanuti potezi pojedinaca bez duše koji su u stanju mačiće baciti u kontejner u kojem bi se – pitanje je vremena – ili ugušili ili umrli strašnom smrću od gladi i žeđi.

Stoga, bravo za sve koji su sudjelovali u ovoj akciji spašavanja koja nam je uljepšala tjedan!

https://www.facebook.com/zlata.stefanova/videos/10216755398860046/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari