LIVE AT PLATAK

KAKVA ATRAKCIJA! U zimskim uvjetima na Platku svirali Zvjezdan Ružić i Revizor; Poslušajte ‘snježnu svirku’!

Autor, izvođač i producent Vedran Križan, klavijaturist Fiumensa, pratećeg sastava Nene Belana sa impresivnom tridesetogodišnjom glazbenom karijerom kroz koju je surađivao sa cijelim nizom etabliranih domaćih izvođača (Denis & Denis, Laufer, Urban&4, Let 3, Pips chips & videoclips, Kensington Lima itd.) te nositelj i glavni autor iza glazbenog projekta Revizor, predstavlja drugi singl i live video broj ovoga zanimljivog i nadasve originalnog koncepta.

Nakon glazbenog komada The View, snimljenog na vrhu Učke, Vojaku koji je predstavljen javnosti sredinom prošle godine, Revizor se ponovno ukazuje sa drugim live singlom i videom Live at Platak. Posebnost ove skadbe i izvedbe leži ne samo u lokaciji već i u činjenici da ju supotpisuje i na njoj gostuje proslavljeni domaći glabenik, pijanist, kompozitor i aranžer Zvjezdan Ružić.

Live at Platak je odsviran i snimljen 21. siječnja 2022. u pravim zimskim uvjetima na vrhu Radeševo, jednom od rijetkih skijališta u Europi sa pogledom na more. Vedran Križan (klavijature) i Zvjezdan Ružić (mellotron) su u suradnji sa prirodom i pod utjecajem različitih vrsta i podvrsta elektronske glazbe od šezdesetih godina prošlog stoljeća pa na ovamo, stvorili i izveli glazbeni broj koji postaje dio koncepta Music Meets Nature – Soundtracka za boravak u prirodi. Glazbeni miks i produkcija djelo su Vedran Križana i Mateja Zeca dok je redateljica videa Kristina Barišić.

Kao profesionalni glazbenik i zaljubljenik u prirodu te veliki outdoor entuzijast Vedran Križan na ovome projektu objedinjuje svoje dvije najveće strasti – glazbu i prirodu. Inspiriran prirodom i sa outdoor aktivnostima u mislima u svom riječkom glazbenom ateljeu producira, kako sam kaže soundtrack za sve vrste rekreacije i meditacije ili samo ples, koji izvodi kao live-act, te na taj način, nada se, propagira svijest o važnosti boravka u prirodi i njenom očuvanju.

Veliko hvala Ministarstvu kulture Republike Hrvatske, Goranskom sportskom centru i HGSS-u koji su pomogli u realizaciji ovoga projekta.

Bandcamp: https://revizor1.bandcamp.com/

Soundcloud: https://soundcloud.com/user-404635495

Instagram: https://www.instagram.com/revizor.music/

Facebook: https://www.facebook.com/musicrevizor/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari