KOSTRENA U subotu zanimljivo predavanje o vrtlarenju bez prekopavanja

Predavanje će se održati u okviru programa „Edukacija mještana o održivom razvoju“ koji sufinancira Općina Kostrena.

Udruga Ekoregija Kostrena organizira predavanje o vrtlarenju bez prekopavanja pod nazivom „ŠTIHANJE? NE HVALA“. Predavanje će se održati u Sportskoj dvorani Kostrena (ulaz za sportaše) u subotu, 16. veljače s početkom u 10 sati a održat će ga autori knjige istoimenog naziva.

Tjaša Štruc dipl.biolog i ekolog i Robert Špiler dipl.ing.stroj. mladi su slovenski par koji živi jednostavan život u svojoj kućici od 17 kvadrata. Sami uzgajaju svoju eko hranu u „vrtu obilja“, koristeći prokušane metode vrtlarstva bez prekopavanja.

Nakon predavanja održat će se kratka edukacija pod nazivom „Staro sjeme- briga i čuvanje“ a u 12 sati kod glavnog ulaza u dvoranu bit će organizirana razmjena sjemenja među posjetiteljima.

Ulaz je slobodan!

Zeleni kostrenski samanj

Zadnja srijeda u mjesecu rezervirana je pak za sajam eko proizvoda „Zeleni kostrenski samanj“ koji će se održati 27. 2. od 16 do 18 sati u predvorju Sportske dvorane Kostrena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari