VRIJEDNOST - 60 MILIJUNA KUNA

Video | KUKULJANOVO Pogledajte kako izgleda nova sortirnica HP-a, unaprijedit će kvalitetu dostave

Screenshot Kanal Ri

U Industrijskoj zoni Kukuljanovo otvoren je novi poslovni objekt Hrvatske pošte vrijedan 60 milijuna kuna.

Njegovom izgradnjom područje Kvarnera i Istre dobilo je suvremeni logistički prostor koji će unaprijediti kvalitetu dostave.

Na površini od 4200 četvornih metara nalaze se prostori za sortiranje, prijevoz i dostavu pošiljaka, distribucijski centar i radionice.

Više u videoprilogu Kanala Ri:

Novinarka: ADRIANA KOŠTA
Snimatelj: IGOR PAULIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

Kukuljanovo 342A adresa je novog Poslovnog objekta Hrvatske pošte.

Na površini od 4200 četvornih metara nalaze se prostori za sortiranje, prijevoz i dostavu pošiljaka, distribucijski centar i radionice.

“Mi smo ovdje prije dvije godine položili kamen temeljac za ovaj sortirni centar, logistički centar koji će pokrivati Kvarner i Istru Hrvatske pošte vrijedan 60 milijuna kuna”, naglasio je Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture, donosi Kanal Ri.

Otvorenjem Poslovnog objekta Kukuljanovo završen je najveći investicijski ciklus u povijesti Hrvatske pošte vrijedan milijardu kuna.

“Hrvatska pošta prati trendove, vi znate da je poštansko tržište liberalizirano i da se HP kao tvrtka koja je u 100-postotnom vlasništvu Hrvatske jako dobro nosi i s konkurencijom, ide u nove investicije i to je veliki doprinos hrvatskom gospodarstvu”, dodao je
ministar Butković.

Hrvatska pošta zapošljava gotovo deset tisuća radnika čiji se godišnji utjecaj na hrvatsko gospodarstvo procjenjuje na pola milijarde kuna.

U novom prostoru na Kukuljanovu radit će više od 300 radnika koji su dosad radili na pet različitih lokacija.

“Mi smo dosta dobro funkcionirali na Žabici, mada je bilo jako izazovno. Ono što je sigurno je da mi na ovom podneblju nećemo trebati ništa više zaposlenih nego će nam biti lakše raditi jer je sve na jednom mjestu. Mi ćemo biti produktivniji, efikasniji, manji će nam biti trošak i sigurno ćemo moći kvalitetnije odrađivati svoju uslugu”, uvjeren je Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte.

U sklopu objekta nalazi se i poštanski ured koji će raditi od ponedjeljka do subote, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari