'SVI VOLIMO POMICATI GRANICE'

Video |LEON ZA MAURA! Za malog Riječanina kojem prijeti amputacija noge popest će se na “dva Mount Everesta”!

Idi na originalni članak
Screenshot

Krenuo je u petak, a svoju misiju planira dovršiti danas poslijepodne

Oglas

Zamislite uspon od 104 tisuće 860 stepenica, ili gotovo 18 kilometara. Upravo toliki uspon, dvostruko dulji od uspona na najvišu svjetsku planinu Mount Everest – odlučio je napraviti mladi sportski rekreativac Leon Kamenski iz Rijeke.

Ovaj nesvakidašnji izazov organiziran je u jednom od najviših zagrebačkih nebodera – popularnoj Zagrepčanki. Preko njezinih 25 katova i 490 stepenica Leon će se popeti 214 puta. Krenuo je u petak, a svoju misiju planira dovršiti danas poslijepodne. Uspije li, postat će tek peta osoba na svijetu kojoj je to uspjelo.

Više u VIDEOPRILOGU:

Na iscrpljujući se pothvat odlučio kako bi pomogao prikupiti novac za liječenje 12-godišnjeg dječaka Maura Baraka kojem zbog rijetke bolesti prijeti amputacija noge.

“Svi volimo pomicati granice. Tako sam i ja eto odlučio pomaknuti granice, ali javilo mi se druga misao… da mogu i moram nekome pomoći. Prijatelji iz kluba su mi predložili malog Maura Baraka iz Rijeke koji boluje od jedne rijetke bolesti. Danas se trenutno nalazi u Beču na operaciji”, rekao je Leon Kamenski, član sportsko-rekreacijskog kluba Rika . (RTL Danas)

Pomoći možete i vi!
Ukoliko ste u mogućnosti, odazovite se akciji prikupljanja financijskih sredstava kako bi Mauro mogao dobiti kvalitetno liječenje.
Podaci za uplatu su:
Addiko Bank IBAN: HR33 2500 0093 1065 6404 9
SWIFT/BIC CODE: HAABHR22
Ime: MAURO
Prezime: BARAK
Grad: RIJEKA
Država: HRVATSKA
S naznakom Pomoć za malog Maura Baraka.
Sretno hrabri dječače!
Exit mobile version