MATURANTI KLICALI JURJU BUKŠI! Televizijski intervju kandidata za gradonačelnika Rijeke skandiranjem prekinuli učenici koji su defilirali Korzom

Nesvakidašnja situacija danas na Korzu – jedan od kandidata za gradonačelnika Grada Rijeke doživio je ovacije na otvorenoj sceni – bukvalno!

https://www.facebook.com/juraj.buksa/videos/1301279913254178/

Naime, upravo u trenutku dok je ispred stranačkog šatora na Korzu u društvu Pere Lučina, HNS-ova nositelja izborne liste za Gradsko vijeće Rijeke davao intervju za lokalnu televizijsku postaju KanalRI, Juraj Bukša, kandidat za riječkog gradonačelnika s liste HNS-ARS-SDAH, prekinut je ovacijama maturanata koji su počeli izvikivati njegovo ime u znak podrške njegovoj kandidaturi.

Skandiranje su započeli učenici Pomorske škole Bakar u kojoj je profesor Juraj Bukša zaposlen, no uzvikivanju Bukšina imena pridružili su se i drugi učenici koji su toga trena defilirali Korzom na putu prema mostu kod hotela Continental gdje je danas priređen veliki koncert upravo za maturante koji su – već prema tradiciji – i u Rijeci vrlo intenzivno proslavili kraj svoga srednjoškolskog obrazovanja, odnosno ulazak „u svijet odraslih“.

Pero Lučin, nositelj HNS-ove liste za Gradsko vijeće Rijeke, s maturanticom

Na taj način zapravo se ponovila već viđena situacija kada je prilikom sučeljavanja kandidata za riječkog gradonačelnika u Guvernerovoj palači skupina mladih glasno podržavala Jurja Bukšu, a Bukšino ime su – podržavajući ga –  na nekim utakmicama s tribina uzvikivali i navijači HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari