ČIZMICE SU NA PROZORIMA

Video | Mića Mikulna u Kostreni: Sveti Nikola posjetio male Kostrenjane, bogat program imao je i humanitarnu notu

Screenshot Kanal RI

U Kostreni su djeca dočekala Svetog Nikolu! Nova manifestacija Mića Mikulna uz bogati programa imala je i humanitarnu notu

Na veliku dječju radost u Kostrenu je danas svratio Sveti Nikola. No, doći će on opet tijekom noći i u čizmice staviti prigodne darove.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MIRELA HUNČEK
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

“Kad se vratim ću ih očistiti i pripremiti na balkon. Voljela bi dobiti puno slatkiša i igračkica. Šibu – ne bi”, rekla je malena Mia za Kanal RI.

“Isto ostavljam čizmicu, mislim da nitko nije prevelik da ne vjeruje u svetog Nikolu. Što god da donese, dobro je”, skromna je Paola.

Doček svetog Nikole bio je tek djelić bogatog programa Miće Mikulne, manifestacije koja se po prvi put održala u Narodnoj čitaonici.

“Imamo 7 radionica između kojih djeca mogu birati, od filmskih pa do pisanja pisama, izrade ukrasa, radionica animacije, bubnjanja… imamo zaista brojne aktivnosti”, otkrila je Borka Reljac, ravnateljica Centra kulture Kostrena.

Djeca, kao i njihovi roditelji, uživali su i glazbeno-plesnoj predstavi udruge Ri Daance Čajanka kod šeširdžije.

U sklopu Miće Mikulne održana je i humanitarna akcija za potrebitog dječaka Tina Vilhara Bešvira iz Kostrene.

Sutra, na sam blagdan Sv. Nikole, Kostrena će proslaviti svog zaštitnika – i Dan općine svečanom sjednicom, donosi Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari