NENO BELAN, GUSTAFI, FIT…Objavljena lista izvođača na velikom riječkom humanitarnom koncertu

Idi na originalni članak

Velikim humanitarnim koncertom s poznatim estradnim imenima koji će se održati na Trgu Riječke Rezolucije u Rijeci 16. svibnja 2019. godine te s pratećim Festivalom humanosti koji će se održavati na dan koncerta od 10 do 18 sati i call-centrom, namjeravamo prikupiti novčana sredstva za opremanje senzorne sobe.

Oglas

Aktivno su se dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, u nadi da ćemo zajedno omogućiti korisnicima Udruge “Rijeka 21” opremiti senzornu sobu sa raznom opremom za poticanje svih osjetila – vida, sluha i dodira.

Vjerujemo da ćemo ovim velikim projektom opravdati još jednom Vaše povjerenje te da ćemo, u zajedničkoj suradnji, još jednom učiniti plemenitu gestu za grad Rijeku i one koji su u potrebi.

U akciji možete sudjelovati pozivom na broj 0609009* i donirati 5 kn + pdv po pozivu ili uplatom na službeni račun akcije “SVE ZA NAŠU DJECU” prikazan na logu akcije ili prema svojim mogućnostima (novčanom uplatom).

Exit mobile version