NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Teretnjak u Cambierievoj vozio u suprotnom smjeru

Neobična situacija izazvala je sočne komentare vozača automobila i pješaka koji su se danas poslijepodne zatekli u Cambierievoj

U jednoj od najprometnijih „spojnih“ ulica u središtu Rijeke, Cambierievoj ulici, danas nesvakidašnja slika: usred prometne gužve, vozač jednog teretnjaka upustio se u vožnju suprotnim smjerom što je izazvalo sočne komentare vozača i pješaka koji su se danas kasno posljepodne zatekli u toj ulici.

Neki su komentirali kako je vozač teškog vozila možda i namjerno izveo takav manevar jer drugačije ne može pristupiti zgradama KBC-a Rijeka, no takva mogućnost je odbačena jer bi valjda u slučaju vožnje u suprotnom smjeru u ovako prometnoj ulici vozaču asistirali neki pomagači koji bi makar na nekoliko minuta zaustavili promet tom ulicom.

Bilo kako bilo, svjesno ili nesvjesno, ovaj vozač je svojim teškim vozilom danas izazvao popriličan kaos u samom centru Rijeke, a nasreću ipak ne i neki ozbiljniji incident s materijalnom štetom ili ozlijeđenim osobama.
Video: Čitatelj (Rajko M.)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views