OVAKO NEMOJTE NIKADA! Dvojica vozača potukli se na Brajdi usred bijela dana

Zbog nesuglasica oko prvenstva prolaza vozači su izašli iz svojih vozila i započeli obračun šakama, na zaprepaštenje drugih vozača i pješaka

Za riječkih „pasjih“ vrućina nije uvijek lako ni ugodno voziti središtem Rijeke, pogotovo kada se putovanje ovih dana dodatno oduži zbog prometa usporenog mnogobrojnim radovima na gradskim prometnicama.

Vozači su često nestrpljivi, vruće im je, ako klima u automobilu slabo radi ili je uopće nema – oznojeni su, uvijek im se nekud žuri, nervozni su i – lako zapaljivog fitilja. Da se netko ne naljuti, govorim iz vlastitog iskustva, i sam sam takav!

No nikako i nikada, ni u gore opisanim slučajevima, ne treba gubiti živce na cesti odnosno u prometu. No upravo to dogodilo se dvojici vozača pred neki dan u samom središtu Rijeke kada su „koškanje“ u prometu započeto negdje na gradskim cestama, tko zna gdje, okončali pravom pravcatom „kafanskom“ tučnjavom na križanju ulica Viktora Cara Emina, Manzonijeve i Fiorella la Guardije.

https://www.youtube.com/watch?v=bxI41Ps2dTE

Vozači su izašli iz svojih automobila i bez prevelikog uvoda i prepirke krenuli u dokazivanje svojih vozačkih prava- šakama. Drugi sudionici u prometu zgroženo su promatrali uličnu tučnjavu, a jedan je građanin dio incidenta zabilježio videosnimkom kao upozorenje svima nama – čuvajmo živce, obračun šakama svakako nije način na koji ćemo dokazati neku svoju „istinu“ u prometu.

Ako baš treba, tu su policijski službenici pa se možemo obratiti njima u slučaju neke nanesene nam štete ili nepravde; no dragi sugrađani svakako sačuvajte živce i ne upuštajte se u fizičke obračune na cesti!

Uključujući i ovu dvojicu za koje se nadamo da su se „ohladili“, pomirili i izgladili nesporazum.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari