NOVI SINGL

Pogledajte prekrasne prizore Rijeke u novom spotu “Fiumana”! Gane RImatore spjevao novu “odu” Rijeci

Pjesma „Fiumana“ je, nakon „Prodajem maglu“, drugi singl sa nadolazećeg albuma „Beatovi su pali na teme“ koji Gane RImatore sprema za 2021. godinu

Činjenica je da velika većina rap izvođača, pa tako i Gane RImatore, kroz rime provlači taj raprezent i patriotski štih iako koncept pjesama nije nužno lokalno nabijen, ali Ganetova zadnja pjesma istinski posvećena „gradu koji teče“ je bila „Gradska“ iz 2006. godine kada je Gane bio član tadašnjeg „Sirotinja d.o.o.“ kolektiva.

2020. je godina i došlo je vrijeme za novi pokušaj da se svom gradu posveti baš svaka lajna teksta, i to u novom singlu „Fiumana“ za koju je produkciju odradio pulski Producer Vibes duo, dok je video djelo Nocturno Pro ekipe.

Kroz rime “Fiumane” se proteže hrpa metafora i slika koje dočaravaju Ganetov naum o simbiozi čovjeka i grada, a kruna cijele priče je redak koji glasi “amputiraj me od grada, ali nećeš grad od mene”.

Pjesma „Fiumana“ je, nakon „Prodajem maglu“, drugi singl sa nadolazećeg albuma „Beatovi su pali na teme“ koji Gane RImatore sprema za 2021. godinu. „Fiumanu“ će svi uskoro moći pronaći i na svim bitnijim glazbenim digitalnim servisima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari