Popularni glumac i komičar Branko Đurić Đuro 9. kolovoza nastupa na Trsatskoj gradini

Branka Đurića ne treba posebno predstavljati, glumac iz popularnih filmova “Doma za vešanje”, “Kuduz” te “Ničija zemlja”, pjevač i autor tekstova sarajevske rock grupe Bombaj Štampa, jedan od tvoraca humoristično-satirične serije “Top lista nadrealista” koja je bila izrazito popularna osamdesetih godina prošlog stoljeća u bivšoj državi, jedan od glumaca u megapopularnoj kazališnoj predstavi “Audicija”, scenarist i filmski režiser filmova “Kajmak i marmelada” te popularne televizijske serije “Naša mala klinika”.

I kao pjevača i kao glumca i filmskog redatelja inspirirala ga je komedija koju je u svom novom projektu “Đurologija” na poseban način, kao nekad odlučio približiti običnim ljudima koji su sve ove godine pratili njegov rad. Đurić će se Riječanima predstaviti nastupom na Trsatskoj gradini, u utorak, 9. kolovoza.

Autorski hit Branka Đurića – Đure trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ”Đurologiju” je u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo preko 60 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Švicarsku. U svim gradovima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.  Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnim projektima ”Top lista nadrealista” i ”Audicija”.

”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica. Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

Početak stand up showa zakazan je za 21 sat.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 80 kn, odnosno 100 kn na dan predstave za sjedenje i po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan predstave za stajanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari