„PRIČA O STADIONU NA KANTRIDI“: Sjajni nostalgičarski video ne otkriva međutim budućnost mitskog doma HNK Rijeke

U produkciji gradskog portala „Moja Rijeka“ na internetu i društvenim mrežama osvanuo je sjajni video „Priča o stadionu Kantrida“. Nejasno je međutim je li to poziv na „uskrsnuće“ doma HNK Rijeke, ili tek „epitaf“ jednom mitskom mjestu (u nogometnom smislu)

Postavljen na youtube kanalu gradskog portala „Moja Rijeka“, videouradak „Priča o stadionu Kantrida“ snimljen u produkciji toga portala kroz koji vodi novinarka Mia Mohorić u svega par dana izazvao je veliko zanimanje riječke (sportske) javnosti.

kantrida moja rijeka2

Kroz 11-minutni video o Kantridi i svemu onome što ona znači za riječke navijače i Riječane uopće govore bivši i sadašnji igrači te uposlenici HNK Rijeke (Vlado Čohar, Srećko Juričić, Marijan Jantoljak, Ivan Močinić…), navijači, građani… Govori se o prošlosti stadiona, slavnim utakmicama odigranima „pod stijenama“, nezaboravnim navijačkim slavljima…

No nakon odgledanog videa u zraku ostaje visjeti nekoliko pitanja: ni riječi o budućnosti, kako će Stadion Kantrida funkcionirati nadalje nakon što više nije matično igralište najvećeg gradskog kluba, a kamoli da bi se nešto reklo o planovima za povratak HNK Rijeke na „Novu Kantridu“?!

Stoga navijaču „izmasakriranom“ pitanjima o povratku HNK Rijeke na (Novu) Kantridu nakon gledanja ovog videa nad glavom ostaje nekoliko upitnika – je li produkcija ovime željela nešto poručiti navijačima (i što?!), ili mi gledamo predaleko i preduboko i jednostavno tražimo smisao između redaka kojeg – nema.

Pogledajte (zanatski predobar!) video i procijenite sami!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari