RIJEČANI NE PRESTAJU GLEDATI! Filmić “Flow – Dan u Rijeci” u dva dana pregledan gotovo 30 tisuća puta

Film Vladimira Šoića i “brothersidea” munjevitom brzinom proširio se društvenim mrežama

Dosad je jedva trominutni film, originalno postavljen na Facebook profil brotherside (iza kojeg je Boris Erceg) pregledan gotovo 30 tisuća puta, što dovoljno govori o njegovoj ljepoti ali i kvaliteti izrade.

Krajnje nepretenciozan a opet silno dojmljiv film u svom kratkom trajanju uspijeva “uhvatiti” gotovo sve ključne vizure “grada koji teče” uz mnoštvo fizionomija “običnih” ljudi koje svakodnevno susrećemo na tržnici, Korzu, riječkoj luci…

Napravili su ga dvojica riječkih vizualnih umjetnika, Vladimir Šoić i Boris Erceg kojima nije trebalo neko posebno nadahnuće za ovaj doista lijep film – dovoljna je bila njihova velika ljubav prema njihovu gradu!

“Iako prvotno zamišljen kao turistički promo video s fokusom na arhitekturi i klasičnim scenama grada, nedugo nakon početka snimanja postalo je jasno da ono što Rijeku zapravo čini zanimljivom i privlačnom su upravo scene svakodnevnog života njenih ljudi”, izjavili su Vladimir Šoić i Boris Erceg za NL.

Vladimir Šoić je grafički dizajner koji se rado okušava u medijima fotografiji i videa dok je Boris svoju strast za fotografijom odnedavno učinio i zanimanjem.

Ostale uratke Vladimira i Borisa možete vidjeti na Instagram profilima @vchoiii i @brotherside te na web stranicama www.vertical-media.net i www.brotherside.com.

https://www.facebook.com/brotherside/videos/961286254069785/

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views