RIJEKA JE PONOVNO GORJELA: Pogledajte kako se sinoć slavila dvostruka kruna!

Idi na originalni članak

Kek je otkrio kako je motivirao svoju momčad. ‘Zaključao sam ih u sobu i počeo sam im prijetiti, ako neće poštovati finale Kupa, da će imati gadnih problema’

Oglas

Nakon pobjede nad Dinamom 3:1 u finalu Hrvatskog nogometnog kupa u Varaždinu (OVDJE), trener NK Rijeka Matjaž Kek izjavio je u srijedu navečer da je njegov klub zasluženo pobijedio “u pravom finalu i uzbudljivoj utakmici” (OVDJE).

“Mislim da je Rijeka još jednom pokazala gard. Još jednom su igrači pokazali da imaju taj karakter, da znaju odreagirati. Na kraju prvenstva, na kraju svih tih slavlja i emocija odigrat ovakvu utakmicu, ja im stvarno dajem najveći kompliment“, rekao je slovenski stručnjak na klupi Rijeke te čestitao protivniku na korektnosti i navijačima na ambijentu dostojnom finala Kupa.

Kek je izjavio i da je pobjeda još slađa jer su neki počeli govoriti “da je Rijeka gotova, da više ne može i da je na aparatima”.

Istaknuo je ponos što je trener takve ekipe i da ima oko sebe takve ljude na čelu s Damirom Miškovićem. “Drago mi je zbog grada i naših navijača“, kazao je Kek koji je opisao kako je motivirao igrače za finale Kupa nakon poraza u Maksimiru.

“Zaključao sam ih u sobu i počeo sam im prijetiti, ako neće početi razmišljati o nogometu, ako neće poštovati finale Hrvatskog kupa, da će imati gadnih problema”, opisao je Kek pripreme te dodao da se dugo “lomio” oko taktike i na kraju odlučio da se ide napadački, da Rijeka pokaže da želi pobijediti.

Naravno, novi trofej izazvao je novi val euforije u Rijeci, a kako se sinoć slavilo u Rijeci pogledajte u prilogu.

Exit mobile version