ZABAVA U SVAKOM KUTKU

Rijeka je spremna za Badnjak, grad će sutra ‘gorjeti’! Evo tko se i kako pripremio

I službeno ugostiteljski objekti na Badnjak će moći raditi i do dva sata iza ponoći, no kako sada stvari stoje glavnina zabave odvijat će se kroz radni dan. Donosimo gdje i kada na Badnji dan!

Rijeka je spremna za jedan od najmasovnijih dnevnih izlazaka. Baš kao nekada, u doba prije pandemije, grad će sutra gorjeti. I za to neće biti nikakvih izgovora. Šatori u slučaju kiše su postavljeni a bogat program pripremljen.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Novinar: LARRY AMBROZICH
Snimatelj: IVAN BANOVIĆ
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

“Duh Božića je prisutan…planira se izlazak , cijela ekipa… iskoristit ćemo sve do maksimuma…sutra slavim i rođendan”, kažu uglas Karlo i Rafaela za Kanal Ri.

Badnje popodne i večer na Adventiranju bit će u ritmovima banda L’amour čiji su članovi već redoviti gosti na pozornici u Verdievoj, a uvertira u sutrašnji dan kreće već danas.

“Za sad ide dobro, sve je super puno ljudi, najavljuju neku kišu ali to nas neće spriječiti da odradimo sve u blagdanskom duhu.”, kaže ugostitelj Marko Škara.

Blagdanski duh podrazumjeva i prigodni meni.

“Velika su očekivanja, ali spremili smo meni poseban, ragu od hobotnice, bakalar…”, kaže ugostitelj Filip Pleteš.

Klapa Tramontana i Tamburaški sastav Klamaruše spremni su sve okupljene zabavljati na Trgu Riječke rezolucije, dok će se Božić dočekati uz DJ-a Macolu i Trio Replay. Trg 128. brigade Hrvatske vojske, sa originalnom ponudom alkoholnih pića i bogatom gastro ponudom sigurno će biti nezaobilazno mjesto brojnih Riječana i njihovih gostiju. Advent na Gradini u sljedećim danima donosi bogate sadržaje za sve uzraste, a oni najmanji u špilji Kaštela još stignu Djedu Mrazu došapnuti svoje želje za Božić. Najmlađi svakodnevno mogu uživati i na klizalištu Morska Pahuljica te u vožnji najveselijim vlakićem na Riječkom Korzu.

Na Stipanje, 26. prosinca od 20 sati čaroliju Božića na poseban će nam način prenijeti i popularni koncert „Božić je judi!“. Koncert će se tradicionalno održati u Katedrali Sv. Vida, ali bez prisustva publike, a svi ljubitelji božićne pjesme prijenos će moći pratiti na valu Radio Rijeke i putem Youtube kanala HGU.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari