SNJEŽNE VRATOLOMIJE: U Rijeci 3. Carnival Snowboard Film Festival – filmski festival posvećen snowboardingu

Foto: Ilustracija

Ususret 10. Carnival Snowboard Sessionu, gradskom snowboard natjecanju koje se od 2008. godine održava u samom centru Rijeke, u petak 2. veljače u Omladinkom kulturnom centru Palach održat će se treći po redu Carnival Snowboard Film Festival

Organizator, Snowboard klub Nine, pokrenuo je film festival posvećen snowboardingu pred tri godine u želji da upotpuni događanja oko Carnival Snowboard Session-a i Riječkog karnevala.

Osim odlazaka na snijeg, trikova i rampi, važan dio snowboarding kulture je snimanje uspješnih, ali i neuspješnih poduhvata njenih glavnih nositelja – boardera.

Na Carnival Snowboard Film Festivalu prikazuju se filmovi amaterske produkcije u trajanju do 10 minuta, a u tijeku su prijave za autore čiji će filmovi biti prikazani u OKC Palach 02. veljače. Organizator priprema nagradu za autora najboljeg video clipa.

Prijave za autore su otvorene do 28. siječnja 2018, a više informacija o samoj prijavi možete pronaći na internetskoj stranici Carnival Snowboard Session-a.

Organizatori poručuju svima koji razmišljaju prijaviti se ili ne: „Brzo kameru u ruke, zavirite u svoje arhive i bacite se na završavanje friških uradaka! Želimo prikazati sve što ste snimili sa željom da zabilježite snježne vratolomije na dasci.“

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari