RESORT S PET ZVJEZDICA

Spa & Wellnes centar Hiltona na Costabelli bit će otvoren za sve! Pogledajte kako izgleda

Idi na originalni članak

U zdanje s deset etaža smješteno između Rijeke i Opatije, uloženo je više od 80 milijuna eura

Oglas

U Rijeci završava investicija vrijedna stotine milijuna kuna. Hotel s gotovo 200 soba gradi se uz državnu vilu Costabella u kojoj je kao premijer ljetovao Milanović, a sada to čini Plenković.

Više u VIDEOPRILOGU:

Kako izgleda resort s pet zvjezdica koji im niče u susjedstvu provjerila je Maja Brkljača.

U staklenoj fasadi ogleda se Kvarner. U izdanje s deset etaža smješteno između Rijeke i Opatije, uloženo je više od 80 milijuna eura i to nije kraj. Svakim danom stiže najluksuznija oprema iz cijeloga svijeta.

”Strojarski dio, sobe, zajednički prostori da ne govorimo, sav namještaj je od drva ne postoji komadić iverice, svi lusteri u restoranu, recepciji, sve ručni rad u Češkoj, nijedan nije jednak”, rekao je Borjan Brnčić, direktor investitorske tvrtke.

U predvorju se čeka montaža jednoga koji teži dvije tone. Drugi će se protezati kroz tri kata. Završeno je 95 posto posla, a svaki dan radi 300 ljudi.

”Naš je objekt rastao i napredovao usprkos svim poteškoćama koje nam donosi nepredvidiva pandemija bolesti COVID-19. Pridržavali smo se svih mjera kako bismo stigli do cilja”, rekao je investitor Jaroslav Trešnak.

Maja Brkljača/Vijesti.hr

Exit mobile version