SRAMOTAN POTEZ: Turisti iz kampera izbacili otpadne vode nasred riječke zaobilaznice!?

Sve je zabilježio svojim mobitelom čitatelj portala Riječanin

SNIMKU POGLEDAJTE IZNAD!

Ovih dana pisali smo o turistima slabijeg imovnog stanja koji izbjegavajući plaćanje bilo kakvih naknada i pristojbi zemlji u kojoj borave doslovno žive po nekoliko dana u svojim „kućama na kotačima“ kojih je sve više parkirano na Pećinama. (OVDJE)

Izazvali su naši napisi niz reakcija čitatelja portala Riječanin. I dok jedni odobravaju ovakvo „snalaženje“ turista, drugi se zgražaju zbog ostavljenog smeća, besplatnog tuširanja na gradskim plažama i uopće „zauzimanja prostora“ domicilnom stanovništu koje plaća i njihov komunalni nered. (OVDJE)

U prilog tvrdnjama onih koji negoduju i kritiziraju nekulturne turiste svakako ide i ovaj potez zabilježen na riječkoj zaobilaznici: nasred ceste korisnici jednog kampera izbacili su otpadne vode iz svoga vozila, premda su to mogli i trebali učiniti ii u kampu ili na nekom odmorištu gdje ima mjesta predviđenih za takve radnje.

Sve je snimio čitatelj portala Riječanin kojem se nikako nije dopao ovaj potez jer je vozio neposredno iza kampera – a nije lijepo kada ti otpadne vode, među kojima je tko zna što sve ne – zapljusnu automobil.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari