„SVE ZA NAŠU DJECU“ Zahuktava se humanitarna akcija za Dječju bolnicu koja će finale imati 4. svibnja koncertom na Trgu Riječke rezolucije

Svrha akcije je prikupljanje sredstva za uređenje prostora i opremanje čekaonice Dnevne bolnice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida

Zahuktava se humanitarna akcija “Sve za našu djecu” koju organizira Udruga Riječko srce u suradnji s Kanalom Ri a veliki finale imat će 4. svibnja velikim humanitarnim koncertom na Trgu Riječke rezolucije. Svrha akcije je prikupljanje sredstva za uređenje prostora i opremanje čekaonice Dnevne bolnice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida.

U sklopu humanitarne akcije u subotu, 29. travnja održat će se i rukometni turnir mlađih dobnih skupina te utakmica na kojoj će nastupiti zlatni olimpijci – All star zvijezde rukometa.

Završni događaj, veliki humanitarni koncert na Trgu Riječke rezolucije, na kojem će između ostalih nastupiti Colonia, Neno Belan & Fiumens, Šajeta, Denis & Denis, Luka Nižetić, Maja Šuput, Alen Vitasović, Bang Bang… održat će se 4. svibnja a prenosit će ga Kanal Ri i Radio Rijeka. U sklopu koncerta bit će organiziran i call centar te će se građani pozivanjem telefonskog 060 9009 moći izravno uključiti u akciju.

Humanitarnu akciju podržali su i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel odnosno župan Zlatko Komadina. Zahvalivši Udruzi Riječko srce na organizaciji te izvođačima koji će nastupati na velikom humanitarnom koncertu, župan Zlatko Komadina pozvao je građane da se priključe akciji pozivanjem call centar ili kupnjom majica i šalica na štandu na Korzu. “Uvjeren sam da će Rijeka i cijela Primorsko-goranska županija pokazati veliko srce”, poručio je župan.

Primorsko-goranska županija donirala je akciji 5 tisuća kuna, a župan Komadina 4. svibnja bit će dežuran u call centru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari