POSEZONA IZNAD OČEKIVANJA

U Gradu Krku prešli milijun noćenja! Na cijelom otoku ovih dana 24 tisuće gostiju

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Hrvatska se na korona karti već danima crveni ali čini se da to turiste ni najmanje ne brine

Dapače, na otoku Krku je posezona iznad svih očekivanja pa se trenutno tamo odmara oko 24 000 gostiju.

“Sa nekih 70 000 dolazakai i 400 000 ostvarenih noćenja samo u pvoj polovici 9. mjeseca mi smo premašili za 10% 2019. godinu a 2019. godina je godina s kojom se pokušavamo uspoređivati u ovogodišnjoj turističkoj sezoni”, kaže Majda Šale, direktorica TZ Otoka Krka za Kanal RI.

Isto potvrđuju i u petozvjezdanom obiteljskom kampu u gradu Krku.

“Vrijeme nas je poslužilo, rezervacija ima jako puno. Mobilne kućice su nam trenutno popunjene do kraja mjeseca što je čak i više od 2019. I za sada do danas smo na nekih 2% više noćenja u kompletnom kampu u usporedbi s 2019. godinom”, zadovoljan je Bruno Bogdanić, direktor kampa.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MARIJANA ŠEPIĆ BJELOBABA
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ

Riječ je o prvom kampu u Hrvatskoj sa 5 zvjezdica a koji svojim gostima nudi luksuzan smještaj i puni komfor.

“Kamp sadrži 88 mobilnih kućica visoke kvalitete I razine usluge. Gosti uživaju u welnessu, to je također bio prvi kamp sa zatvorenim welnesom u kampu, raznim bazenima, vodenim sadržajima za djecu, za odrasle, masažom na plaži, restoranima”, dodaje Bruno Bogdanić, direktor kampa.

Zahvaljujući atraktivnosti ali i vrhunskoj ponudi, otok Krk je u u prvih 8 mjeseci ostvario pola milijuna dolazaka i preko 3,3 milijuna noćenja.

“Mi očekujemo, prateći sadašnje rezultate, da bi se na otoku Krku moglo ostvariti preko 4 milijuna noćenja i to su stvarno već oni rezultati koji su vrlo lako usporedivi sa 2019. godinom”, kaže Majda Šale, direktorica TZ Otoka Krka.

Veliki pobjednici ovogodišnje sezone su hoteli koji su ove sezone bili izuzetno dobro popunjeni a nakon što je u prošloj sezoni zbog pandemije većina bila zatvorena, donosi Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari