PRESLATKO!

Video | Za sreću je potrebno dvoje: Preslatki psić zaigrao se plavim balonom na opustjelom Korzu

Foto: Printscreen/Tiktok/@adrianabibic

Tkogod se u posljednjih nekoliko tjedana zaputio u večernju šetnju Korzom zasigurno je primjetio koliko našim gradskim trgovima nedostaju građani, gužve i onaj dobro poznati žamor Korza na koji smo svi navikli.

A otkako su temperature pale, vjerojatnost da ćete na Korzu u večernjim satima biti i jedini šetač je nažalost – izgledna.

Ipak, nađete li se na pravom mjestu u pravom trenutku, mogli biste i svjedočiti neobičnim prizorima koji vam svakako mogu popraviti dan! A posebno kada se radi o čupavim ljubimcima na koje malo tko ostaje ravnodušan.

A jedan od takvih simpatičnih ”performansa” izveo je maleni pas koji je u večernjim satima po praznom Korzu skakutao s balonom u zraku. Vlasnica je sve zabilježila kamerom i postavila video na TikTok (@adrianabibic), a malo je reći da je ovaj razigrani pas u kratkom roku skupio ogroman broj obožavatelja!

A kada pogledate video, bit će vam jasno i zašto!

Uživajte 🙂

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari