ZLU NE TREBALO: Riječki Klub za žene organizira besplatnu radionicu samoobrane za članice!

Kako prepoznati, izbjeći i reagirati na fizičke napade? Sve to ćete moći saznati ove subote na radionici samoobrane

Za članice Kluba za žene ovaj mjesec u suradnji sa školom Fugetsu Dojo Klub žena pri CTK Rijeka organizira radionicu samoobrane. Instruktori tradicionalne japanske škole borilačkih vještina Fugetsu Dojo Neven Kopčalić i Josip Marković u dvosatnoj radionici provest će polaznice kroz vještinu samoobrane.

Radionica će se održati ove subote, 26. studenog, od 17 do 19 sati u prostorima kluba orijentalnih vještina „Pantera“ (adresa Blaža Polića 2/I, Rijeka).

Članice Kluba za žene u radionici mogu sudjelovati besplatno, a svoj dolazak trebaju najaviti na mail hgalogaza@ctk-rijeka.hr.

Cilj radionice je osvještavanje o nasilju, nasilju u obitelji i devijantnom ponašanju općenito. Tradicionalne borilačke vještine mogu nam pomoći da preventivno djelujemo na te nepoželjne društvene pojave.

Fugetsu Dojo je škola za tradicionalne japanske borilačke vještine koja se bavi podučavanjem Ninpo Bugei i tradicionalnim Ju Jitsu vještinama u Rijeci.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the Key, sa željom da postane mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari