DONOSIMO DETALJE

VIŠKOVO Obavijest o preuzimanju individualnih spremnika za reciklabilne vrste otpada

Korisnici s područja Općine Viškovo  koji još nisu preuzeli svoje individualne spremnike za reciklabilne vrste otpada (žuti i plavi) u predviđenim terminima, spremnike mogu preuzeti na lokaciji Reciklažnog dvorišta Viškovo, u Viškovu, Marinići 145C u razdoblju od 08. do 13. kolovoza 2022. godine.

Spremnici se mogu preuzeti u utorak i petak od 08:00 do 15:00 sati, srijedu i četvrtak od 13:00 do 20:00 sati i subotu od 08:00 do 13:00 sati. Korisnici koji još nisu preuzeli svoje individualne zelene spremnike za miješani komunalni otpadu predviđenim terminima, iste mogu preuzeti u Centralnom reciklažnom dvorištu Mihačeva draga, Mihačeva draga 37 u Rijeci od ponedjeljka do petka od 08:00 do 20:00 sati.

Iz KD Čistoća mole korisnike da ponesu svoje kupone, osobnu iskaznicu vlasnika ili odrezak računa KD Čistoća. Detaljne informacije dostupne su na web stranicama Komunalnog društva Čistoća na sljedećoj poveznici:

https://cistocarijeka.hr/obavijest-o-naknadnom-preuzimanju-individualnih-spremnika-za-reciklabilne-vrste-otpada-za-korisnike-s-podrucja-opcine-viskovo/
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari