PRIPAZITE NA PROMET

VIŠKOVO Počinju radovi na izgradnji vodovodnih ogranaka u naselju Donji Sroki

Početak radova na izgradnji vodovodnih ogranaka u naselju Donji Sroki predviđen je za 17. svibanj 2021., a ugovoreni rok izvođenja radova određen je na 225 kalendarska dana.

Radovi na ugradnji ukupno 741 metara ductil vodovodnih cijevi profila 100 mm izvodit će se u dionicama na nerazvrstanim cestama. Kako su nerazvrstane ceste na kojima će se izvoditi radovi nedovoljne širine, prometovanje vozila uz ograđeno gradilište neće biti moguće te će se lokalno uvesti zabrana prometa . Promet će odvijati prema privremeno postavljenim prometnim znakovima. Pješački promet i prilazi objektima biti će osigurani. Izvođač radova je tvrtka KVARNER GRADITELJSTVO d.o.o. iz Rijeke, a nadzorni inženjer i koordinator II je tvrtka RIVERING 06 d.o.o. iz Rijeke.

Ugovorena vrijednost investicije iznosi 1.958.483,00 kn bez PDVa (od čega vrijednost radova iznosi 1.916.483,00 kn, a vrijednost stručnog i obračunskog nadzora i koordinatora II zaštite na radu 42.000,00 kn).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views