I PRAVNA POMOĆ

VIŠKOVO Za starije građane organizirane besplatne medicinske vježbe

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pravno savjetovanje i pomaganje u sklopu projekta “Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga” u mjesecu srpnju održat će se u utorak 19. srpnja 2022. godine od 12:00 do 14:00 sati u prostorima Udruge umirovljenika Viškovo.

Zainteresirani svoj termin mogu rezervirati putem:

– e-maila: umirovljenici.viskovo@gmail.com

– Osobnim dolaskom u prostor Udruge umirovljenika Viškovo, Viškovo 31

– telefonom: 051/257-622

Aktivnost je besplatna te je namijenjena osobama s navršenih 65 godina i starijima koje imaju prebivalište ili boravište na području Općine Viškovo odnosno Urbane aglomeracije Rijeka.

VIDEO DANA:

Pravno savjetovanje i pomaganje organizira se na mjesečnog bazi u sklopu projekta „Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga“ financiranog bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Unaprjeđenje postojećih i širenje usluga izvaninstitucionalne skrbi na području odabranih urbanih aglomeracija/područja Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Zadar i Zagreb“.

Medicinske vježbe – obavijesti o ljetnim terminima

Tijekom srpnja i kolovoza medicinske vježbe u sklopu projekta „Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga“ održavaju se utorkom i četvrtkom od 08:00 – 08:45 sati u Viškovu. 

Otvoreni termin predviđen je za manju grupu do 8 korisnika. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 051/257-622

Aktivnost je namijenjena osobama s navršenih 65 godina i starijima s područja UA Rijeka, te je financirana sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari