“Vježbaj”, rekao bi Toni: U petak na Molo longu obilježava se Međunarodni dan joge

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Povodom nadolazećeg Međunarodnog dana joge, i ove godine u Rijeci obilježit će se taj dan prezentacijama vježbi joge i zajedničkim vježbanjem svih prisutnih građana.

Podsjećamo kako je datum 21. lipnja od strane Opće skupštine Ujedinjenih naroda proglašen Međunarodnim danom joge uz rekordnu potporu od čak 177 zemalja svijeta među kojima je i  Hrvatska.

Međunarodni dan joge obilježit će se u petak 21. lipnja pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj i Grada Rijeke i u okviru projekta “Rijeka – zdravi grad” i nacionalnog programa “Živjeti zdravo”, a u organizaciji Udruge “Joga u svakodnevnom životu” – Rijeka.

Obilježavanje Međunarodnog dana joge u Rijeci održati će se na Molo longu s početkom u 07 i 30 sati ujutro, program je otvoren za svih, a događanju će prisustvovati i predstavnici Veleposlanstva Republike Indije u RH, Grada Rijeke, Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo PGŽ-a, predstavnici Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva i ostali uzvanici.

Foto: Udruga JSŽ Rijeka

Obilježavanje Međunarodnog dana joge na Molo longu ujedno će simbolički označiti i početak sada već tradicionalnog ljetnog vježbanja joge na otvorenom – u riječkoj luci.

Obilježavanjem spomenutog dana, grad Rijeka se pridružuje velikom broju gradova u Hrvatskoj i svijetu koji će zajedničkim vježbanjem joge otvorenim za sve, proslaviti ovaj dan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari