DAN GRADA OPATIJE

Volosko ovog vikenda postaje središte morskih sportova: Isprobajte SUP-anje, jedrenje, jedrenje na dasci…

Arhiva FSR „SZS“ PGŽ

Povodom obilježavanja Dana grada Opatije Festival sportske rekreacije PGŽ gostuje na moru, pa će tako u subotu 10. kolovoza od 17 h do 20 h svi putevi voditi u Volosko.

Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ sa svojim partnerima prezentirat će morske aktivnosti koje su prilagođene svim generacijama. Domaćin i organizator događaja je VOP SUP Team koji će uz partnere Marotti Windsurf centar, Volosko Sailing i KŠR Gorovo zainteresiranima približiti SUP-anje, jedrenje, jedrenje na dasci te velik broj ostalih aktivnosti na vodi.

Sve započinje na plivalištu Volosko u 17 sati promocijom SUP-anja te školom SUP-anja za sve generacije, u isto vrijeme započet će i škola jedrenja, a pola sata kasnije krenut će i windsurf tečaj za početnike.

ŠKOLA SUP-ANJA ZA SVE GENERACIJE (VOP SUP TEAM)

Svi zainteresirani mogu se uključiti u edukaciju SUP-anja pod vodstvom licenciranih trenera uz pristupačne cijene.

Edukacija SUP-anja 1h = 5€
Info: vopsupteam@gmail.com
Mob: 099 313 22 01

VOLOSKO SAILING

Po prvi put “Volosko Sailing“ organizira besplatnu edukaciju jedrenja za najmlađe (7-14 godina) na klasi Optimist. Svi zainteresirani mogu se javiti neposredno prije početka instruktoru, na samoj lokaciji događanja.

MAROTTI WINDSURF CENTAR

Marotti windsurf centar uz stručno vodstvo organizira windsurf tečaj za sve generacije. Prijave se primaju obavezno na mobitel 099 6629 546 ili e-mail info@marottiwindsurfing.hr ,zbog formiranja grupa. Zainteresirani mogu isprobajti vožnju SUP-a uz stručno vodstvo voditelja Marotti windsurf centra, a ukoliko im se zasviđa mogu i iznajmiti SUP po promotivnim cijenama. Osim uživanja u vožnji SUP-a i jedrenju, moći će se isprobati elektrofoil, uživati u adrenalinskim vožnjama na „banani“, a djeca se mogu zabaviti i u novom modernom aquaparku.

17:30-19:30 Marroti Windsurf centar –promotivne vožnje:

  • Windsurf tečaj za početnike – 2h = 35€
  • Elektrofoil – 30min = 35€
  • Najam SUP-a – 1h = 5€
  • Adrenalinske vožnje (banana) = 1 vožnja 15€
  • Aquapark – 1h = 11€

Web: www.marottiwindsurfing.hr

U svim aktivnostima sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost, a sve potrebne informacije mogu se dobiti na: 091 420 0650 ili ksr.gorovo@gmail.com

Ovim događajem Volosko se potvrđuje kao izvrsna destinacija morskih sportova, a nakon Platka i Broda na Kupi Festival sportske rekreacije spustio se na more, što PGŽ potvrđuje kao jedinstvenu plavo-zeleno županiju, prenosi Grad Opatija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari