RADOVI ĆE TRAJATI NEKOLIKO DANA

VOZAČI OPREZ! U ponedjeljak se na čvoru Diračje privremeno gase semafori

Foto: Riportal

U ponedjeljak, 28. rujna, započet će radovi na demontaži stare i postavi nove semaforske opreme na Čvoru Diračje, tj. na raskrižju Diračje – istok, zbog čega će semafori narednih dana biti privremeno ugašeni.

Kako javlja Gradski prometni centar, zbog tehnologije izvođenja radova koja obuhvaća selidbu postojećeg konzolnog semaforskog stupa na novu lokaciju te odgovarajuće elektromontažne radove, nužno je da semafori na raskrižju neko vrijeme budu potpuno isključeni.

Za vrijeme trajanja radova promet će se odvijati prema postojećoj vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji te privremeno postavljenim znakovima koji upozoravaju na radove u tijeku i na nužno smanjenje brzine.

U vrijeme najintenzivnijeg prometa, tj. jutarnjeg (07:15 – 08:45) i poslijepodnevnog (15:00 – 17:00) vršnog sata, promet raskrižjem regulirat će djelatnici prometnog redarstva Grada Rijeke.

Svi sudionici u prometu upozoravaju se da u zoni Čvora Diračje obavezno smanje brzinu vožnje i budu oprezni tijekom prolaska kroz raskrižje, uz obavezno poštivanje postavljene prometne signalizacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari