RADOVI U TIJEKU

VOZAČI, OPREZ! Zbog radova na riječkoj obilaznici stvara se kolona u smjeru Zagreba

Foto: Facebook/J.P.P.

Na riječkoj zaobilaznici, u smjeru Zagreba, došlo je do velikog zastoja zbog radova koji se izvode na čvoru Orehovica. Hrvatski autoklub (HAK) ranije je izvijestio o uzrocima zastoja, koji su rezultat radova rekonstrukcije i dogradnje čvora.

Radovi uključuju miniranje koje će se odvijati od 12:00 do 13:00 sati, tijekom kojeg će promet biti jedinstveno zaustavljen na razdoblje do 15 minuta. Nakon toga, od 13:00 do 14:00 sati, nastavit će se s radovima uklanjanja nestabilnih stijenskih blokova, što također može uzrokovati povremena zaustavljanja prometa.

Za vozače se preporučuje dodatna opreznost i mogućnost korištenja alternativnih pravaca kako bi se izbjegle gužve. HAK će kontinuirano pratiti situaciju i obavještavati o eventualnim promjenama i trajanjima zastoja.

Svi sudionici u prometu mole se za strpljenje i razumijevanje tijekom ovog razdoblja, a vozači se potiču da prate obavijesti o stanju na cestama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari