POLICIJA TRAGA ZA POČINITELJIMA

Video | VRATITE GA! U Šmriki ukrali karting 11-godišnjoj djevojčici Ariji. S njim je trebala nastupiti na svojoj prvoj utrci

Jučerašnje jutro je donijelo nemile scene u Šmriki. Kradljivci su upali na kartodrom Bura i otuđili imovinu Karting kluba Rijeka

Karting je pripadao 11-godišnjoj djevojčici Ariji koja je ovog vikenda s tim kartingom trebala nastupiti na utrci.

”Ne znam što bi rekli. Razočarani smo jako. Pogotovo moja nećakinja Aria. Možete zamislit kako joj je bilo kad sam joj morala priopćiti da je netko sinoć provalio i ukrao joj karting. Mi smo je tješili. Ali teško je dijete od 11 godina objasniti da ima nepravde na ovom svijetu. Prvenstveno nam je do tog kartinga. To je moja nećakinja i to joj je trebala biti prva utrka u životu. Sa skupinom zaljubljenika u karting sport organiziramo natjecanje na našoj stazi ovaj nadolazeći vikend, rekla je Lora Vukas iz Karting kluba Rijeka.

Iz policije javljaju kako su zaprimili prijavu o kaznenom djelu teške krađe provaljivanjem na području Kraljevice.

”Vrlo smo zahvalni svim ljudima. Mi smo podijelili na svojoj facebook stranici da je carting otuđen i kako on izgleda. Zahvalni smo svim ljudima koji su podijelili našu objavu. Zaista me je puno ljudi zvalo. Neki su već dojavljivali neke informacije. Dijelite i dalje.”, poručila je Lora Vukas za Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari