ULAZ JE BESPLATAN

Vrhunski poduzetnici zdravstvenog sektora s Kvarnera na Poduzetničkim ćakulama u Opatiji u srijedu 4. listopada

Grad Opatija i poduzetnički inkubator HUBBAZIA najavljuju Poduzetničke ćakule u crvenoj dvorani Vile Antonio, Nazorova 2 u srijedu 4. listopada 2023. s početkom u 18.30 h naziva „Poduzetnički duh u zdravstvu“ koje će okupiti vrhunske poduzetnike zdravstvenog sektora u našem kraju.

Jamčimo dinamičan i zanimljiv razgovor koji će pod moderatorskom palicom izvrsne Vedrane Lisice Pavlović voditi:

Ivo Usmiani, mag. pharm., Jadran – galenski laboratorij d.d.

Maša Smokrović, dipl. iur., Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju „Helena Smokrović“ i Hrvatska udruga poslodavaca Rijeka

Prof.dr.sc. Boris Nemec, dr.med., Specijalna bolnica za ortopediju „Dr. Nemec“

Mario Zambelli, dr.med., Poliklinika „Zambelli“

Ove su Poduzetničke ćakule zamišljene kao mjesto na kojem će publika dobiti savjete, iskustva i motivaciju za upuštanje u poduzetničke vode od predstavnika profesije koja u značajnoj većini pripada javnom sektoru.

Svjetski poznati stručnjaci i poduzetnici s publikom će podijeliti svoja znanja, iskustva i strasti

Zbog čega Ivo Usmiani smatra da su naše ljudske sposobnosti neograničene? Zašto Maša Smokrović poduzetništvo vidi i zabavnim, ali i pozivom u kojem jest važno slušati suradnike? Kako je Mario Zambelli povezao poduzetništvo sa znanjem, upornošću i strašću? Te, konačno koja je tajna uspjeha Borisa Nemeca?

Ovi svjetski poznati stručnjaci i poduzetnici s publikom će podijeliti svoja znanja, iskustva i strasti. Poslušat ćemo poduzetničke priče i avanture koje su ih čekale na putu do uspjeha. Panelisti će pokušati odgovoriti i na pitanja koje su prilike za poduzetnike u zdravstvu, ima li mjesta za inovacije, što zdravstvo može ponuditi poduzetnicima – a što poduzetnici mogu ponuditi zdravstvu i sl.

Ulaz je besplatan uz prethodnu najavu

Ulaz je besplatan i otvoren za zainteresiranu javnost, ali je broj mjesta ograničen. Molimo najave na hubbazia@opatija.hr

Cilj Poduzetničkih ćakula je zainteresiranoj javnosti približiti temu poduzetništva, umrežiti i potaknuti na zbližavanje postojeće i nove poduzetnike te izgraditi kvalitetan poduzetnički eko-sustav koji Opatiju trajno pozicionira u red najboljih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari