PRIJEKO POTREBNO

Vrijedna riječka ekipa postavila i drugi grijani šator u Glini

Na inicijativu Poslovnog kluba PartneRI, Riječani su se udružili kako bi na područje koje je zadesio potres poslali pomoć

Nakon što je proteklog vikenda u Glini postavljen šator od čak 475 m² koji se koristi za pripremu i distribuciju hrane te kao dječji kutak za one najmlađe s područja pogođenih potresom, danas je iz Rijeke stigao još jedan šator od 200 m².

Na inicijativu Poslovnog kluba PartneRI, Riječani su se udružili kako bi na područje koje je zadesio potres poslali pomoć.

U komunikaciji s ekipama na terenu pristizale su informacije kako su na tom području prijeko potrebni zatvoreni grijani prostori koji bi se koristili za distribuciju hrane.

Riječka tvrtka Tent event koja se bavi iznajmljivanjem šatora odmah je ustupila svoju opremu te je, osim šatora koji se u Glini nalazi od vikenda, danas postavljen još jedan šator sa svom pripadajućom infrastrukturom.

Postavljeni šator služiti će za pripremu i distribuciju hrane za vatrogasce, hitnu pomoć, volontere, odnosno sve one koji pružaju pomoć na terenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari