WineRi festival trebao se održati ovoga vikenda, odgođen je za studeni

Foto: Ilustracija

Četvrti međunarodni eno – gastro festival WineRi trebao se održati 13. i 14. ožujka na Gatu Karoline Riječke

Ovaj, jedini riječki, eno – gastro festival ove godine okupio je 67 izlagača s više od 300 etiketa vina iz Hrvatske, Makedonije i Srbije, dok je Primorsko – goransku županiju trebalo predstavljati 19 izlagača.

Međutim, sve je odgođeno za studeni, o čemu su organizatori danas obavijestili javnost putem priopćenja za medije koje prenosimo u cijelosti:

Uz najbolju namjeru i organizacijske napore za održavanjem IV. međunarodnog eno – gastro festivala WineRi 13.-14.3.2020., a nakon savjetovanja sa Stožerom civilne zaštite Primorsko – goranske županije, a u svrhu društveno odgovornog ponašanja, zbog eksponencijalnog širenja virusa COVID-19, održavanje festivala se prolongira na 13.-14.11.2020. u Rijeci.

Žao nam je što smo u visokoj fazi organizacije prisiljeni otkazati festival, ali smatramo da je taj potez u ovom trenutku najodgovorniji.“, napomenuli su iz organizacije festivala WineRi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari