BILO JE SUPER

Za B3Run Rijeka se tražila karta više

01.06.2023., Rijeka - B2Run utrka trcala se na prostoru rijecke luke i centra grada. Utrka je namijenjena poslovnoj zajednici koja na jednom mjestu okuplja zaposlenike kompanija i institucija. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

1250 zaposlenika iz stotinjak riječkih kompanija okupilo se na Gatu Karoline Riječke kako bi se družili, trčali i dobro zabavili na najvećem hrvatskom afterwork druženju

Otvaranje sedme sezone B2Run-a, započelo je sa rasprodanim kartama u Splitu, a i u Rijeci se tražila karta više.
“Primjećujemo kako je želja za druženjem i osjećajem zajedništva u kompanijama i dalje u porastu, a B2Run to upravo pruža. U fokusu su nam pokretanje međusobne i međuodjelne komunikacije, jačanje neformalnih veza unutar organizacija i širenju osjećaja radosti i zajedništva”, izjavila je Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću B2Runa.

Da se B2Run uistinu nametnuo kao ‘place to be’, svjedoči more zaposlenika koji su u četvrtak preplavili Gat Karoline Riječke te zajedno pretrčali 6 300 km što je otprilike jednako udaljenosti između Rijeke i New Yorka. Nakon što su brojni zaposlenici, menadžeri i ostali članovi raznih organizacija, tvrtki iz javnog i privatnog sektora i obrta s područja Rijeke, okolice, ali i cijele Hrvatske odradili zajedničko zagrijavanje uz fitness trenericu te savladali stazu od 5 km, druženje se nastavilo dodjelom medalja i plaketa za nvrtajbrže zaposlenike i timove te na after run partyu na istoj lokaciji.

Koje tvrtke su prve stigle do cilja?

Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača kao i najbolje vrijeme u ekipnoj kategoriji, prvi je kroz cilj očekivano prošao Alen Matovina iz Centra za vozila Hrvatske, a u ženskoj konkurenciji najbrža je bila Marina Juranić iz Grada Rijeke.

Najbrža tvrtka u ukupnom poretku, ujedno i najbrža velika tvrtka je Centar za vozila Hrvatske, dok je svoje mjesto na postolju zauzela Rijekaprojekt d.o.o. kao najbrža mala tvrtka. U ženskoj ekipnoj kategoriji također su se dodjeljivale plakete za prva tri mjesta u malim, srednjim i velikim tvrtkama, a prva mjesta su izborili Servier Pharma d.o.o. kao mala tvrtka, Tehnički fakultet u Rijeci kao srednja te kao velika Grad Rijeka.

Cilj utrke jest kroz rekreaciju provesti kvalitetan teambuilding, sudionicima pružiti mogućnost korisnog networkinga i ojačati timski duh unutar poslovne obitelji. Nakon Rijeke najveći teambuilding u Hrvatskoj seli u Osijek, 15. lipnja, a potom i Zagreb, 14. Rujna. Mjesta za Osijek su već popunjena, no sve tvrtke koje žele biti dio jedinstvenog druženja s kolegama, još uvijek se mogu prijaviti na B2Run Zagreb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari