IZBOR S POSAO.HR

Za cvjećara u trgovačkom centru u Rijeci nude dodatak za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za dijete, nagrade…

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja poslovnice (m/ž) na području Primorsko-goranske županije. Prijave traju do 14.4.2023. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mjesečne stimulacije i bonus pakete. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Hervis d.o.o. traži Voditelja odjela (m/ž) u Rijeci, Kukuljanovo. Prijaviti se možete do 28.3.2023. Očekuju Vas pogodnosti za zaposlenike, regres za godišnji odmor, interno napredovanje te dinamičan i fleksibilan rad. Prijavite se putem linka.

Konzum Plus d.o.o. traži Cvjećara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Očekuju Vas popusti za zaposlenike, dodatak za topli obrok, Božićnica, Uskrsnica, Regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje i niz drugih pogodnosti. Prijaviti se možete do 31.3.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski potencijali d.o.o. traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Rijeci i Poreču. Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse na plaću, službeni automobil, mobitel, laptop i tablet. Prijave traju do 31.3.2023. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Kamp konobe traži Kuhara a la carte / Kuhara (m/ž) u Punatu na otoku Krku. Prijaviti se možete do 16.4.2023. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj i 3 obroka dnevno. Prijavite se klikom na link.

Valamar Riviera d.d. zapošljava Nadzornika (m/ž). Rad se obavlja u Poreču i Rabu. Smještaj i topli obroci su na teret poslodavca. Prijaviti se možete putem linka.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Rijeci i Poreču. Očekuje Vas fleksibilno radno vrijeme, stimulativna primanja, službenim mobitel, laptop i automobil te bonusi na plaću. Prijaviti se možete do 19.4.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o./ McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) u restoranima Rijeka, Vrata Jadrana i Tower centar. Prijave traju do 3.4.2023. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva, fleksibilno radno vrijeme, dodatne stimulacije i nagrade na plaću te stalni radni odnos. Prijavite se klikom na link.

Manpower zapošljavan na poziciju Prodavač – Modni savjetnik (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Očekuju Vas stimulativna primanja uz bonuse na prodaju te mjesečne i sezonske bonuse. Prijavite se možete do 31.3.2023. putem linka.

EP Holding d.o.o. zapošljava Izvršnog direktora – CEO (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi mandat ravnatelja u trajanju od 4 godine uz mogućnost produljenja. Prijave traju do 29.3.2023. Prijave se zaprimaju putem linka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari