IZBOR S POSAO.HR

Za cvjećara u trgovačkom centru u Rijeci nude dodatak za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za dijete, nagrade…

Idi na originalni članak
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Oglas

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja poslovnice (m/ž) na području Primorsko-goranske županije. Prijave traju do 14.4.2023. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mjesečne stimulacije i bonus pakete. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Hervis d.o.o. traži Voditelja odjela (m/ž) u Rijeci, Kukuljanovo. Prijaviti se možete do 28.3.2023. Očekuju Vas pogodnosti za zaposlenike, regres za godišnji odmor, interno napredovanje te dinamičan i fleksibilan rad. Prijavite se putem linka.

Konzum Plus d.o.o. traži Cvjećara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Očekuju Vas popusti za zaposlenike, dodatak za topli obrok, Božićnica, Uskrsnica, Regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje i niz drugih pogodnosti. Prijaviti se možete do 31.3.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski potencijali d.o.o. traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Rijeci i Poreču. Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse na plaću, službeni automobil, mobitel, laptop i tablet. Prijave traju do 31.3.2023. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Kamp konobe traži Kuhara a la carte / Kuhara (m/ž) u Punatu na otoku Krku. Prijaviti se možete do 16.4.2023. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj i 3 obroka dnevno. Prijavite se klikom na link.

Valamar Riviera d.d. zapošljava Nadzornika (m/ž). Rad se obavlja u Poreču i Rabu. Smještaj i topli obroci su na teret poslodavca. Prijaviti se možete putem linka.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Rijeci i Poreču. Očekuje Vas fleksibilno radno vrijeme, stimulativna primanja, službenim mobitel, laptop i automobil te bonusi na plaću. Prijaviti se možete do 19.4.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o./ McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) u restoranima Rijeka, Vrata Jadrana i Tower centar. Prijave traju do 3.4.2023. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva, fleksibilno radno vrijeme, dodatne stimulacije i nagrade na plaću te stalni radni odnos. Prijavite se klikom na link.

Manpower zapošljavan na poziciju Prodavač – Modni savjetnik (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Očekuju Vas stimulativna primanja uz bonuse na prodaju te mjesečne i sezonske bonuse. Prijavite se možete do 31.3.2023. putem linka.

EP Holding d.o.o. zapošljava Izvršnog direktora – CEO (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi mandat ravnatelja u trajanju od 4 godine uz mogućnost produljenja. Prijave traju do 29.3.2023. Prijave se zaprimaju putem linka.

Exit mobile version