EVO PROGRAM ZA ČETVRTAK

U četvrtak obiteljsko-dječji disco za kraj zimske priče iz Benčića!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U četvrtak, 22. prosinca 2022. godine, pridružite se obiteljsko – dječjem discu uz glazbu DJ Mirilo – zabavnom i rasplesanom zatvaranju ovogodišnje Zimske priče iz Benčića.

Cjelodnevni program Zimske priče počinje u četvrtak u 11.00 sati, s pričaonicom Pssst…priča Striborova! u Dječjoj kući.

U 14.00 sati u Dječjoj kući igra se Afterschool gaming turnir.

U 17.00 sati u Dječjoj kući prikazuje se film Mačak u čizmama: Posljednja želja koji je sinkroniziran na hrvatski jezik.

U 17.00 sati u Palači šećerane na radionici Božićni kampanuli izrađivat će se šećerni kampanuli kakvi su se svojedobno proizvodili u riječkoj Rafineriji šećera.

U 17.00 sati u Dječjoj kući počinje Tip..tip liga, natjecanje u tipkanju na retro pisaćim mašinama u dvije kategorije: diktatu i prijepisu.

U 17.30 sati u Dječjoj kući počinje igra bijega & rješavanja zagonetki Misterij ukradenih pisama,

U 17.30 sati u Dječjoj kući počinje međugeneracijska radionica MMSU Lab – Viseća papirnata čuda na kojoj će se izrađivati uistinu veliki papirnati ukrasi.

Od 18.00 sati u Dječjoj kući održat će se program Astrofizičarka u gostima: Čarobni svijet galaksija na kojem će o čarobnom svijetu galaksija pričati astrofizičarka prof. dr. sc. Vernesa Smolčić, redovita profesorica na Fizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Od 18.00 sati u Dječjoj kući održava se kreativna radionica Izrada božićnih kokedama – japanske forme uzgoja bilja.

U 19.00 sati, u Dječjoj kući prikazuje se film Avatar, Put vode.

Od 19.00 do 21.00 sat Dječjoj kući  zatvaranje Zimske Priče i obiteljsko- dječji disco uz DJ Mirilo.

U blagdanskoj kućici u dvorištu Benčića možete se okrijepiti napicima i prezalogajiti nešto fino uz glazbu Radio Rože, a ako dopusti kiša, od 17.00 do 19.00 sati održavat će se vatrogasni show JVP Rijeka i DVD-a Sušak koji uključuje iskustvo dizanja u auto ljestvama, prezentaciju rada s raznom opremom pa i  fotografiranje s vatrogascima.

Program Zimske priče iz Benčića dostupan je na web stranicama Grada Rijeke, web stranicama Dječje kuće i gradskih kulturnih ustanova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari