16. PO REDU

Za vikend svi u Dražice! Festival palente i sira garantira sjajnu zabavu i odličan glazbeni program

Pridružite nam se na nezaboravnom danu punom tradicije, zabave i ukusne hrane! S veseljem vas pozivamo na festival štovanja tradicijske ruralne gastronomije, 16. Festival palente i sira!

Festival će se održati 29. lipnja 2024. godine na Trgu mlikarice Dražice.

Jutarnji program započinje u 10 sati plesnom radionicom RIM TIM – voditelj Sebastijan Žeželić plesač BABY LASAGNE. Popodnevni program započinje u 15:00 sati strganjem kompira, nakon čega slijedi palenje ognja u 16:30 sati. Samanj će se održati u 18:00 sati, a kulturno-zabavni program započinje u 18:30 sati. Veliko finale, stresanje palente, predviđeno je za 20:00 sati, dok će večer zaključiti nastupi Grooversa i Klape Rišpet u 22:00 sata.

Voditelji programa su Joso Krmpotić i Frenki Fućak.

Organizatori događanja su TZO Jelenje i TZO Čavle, dok su pokrovitelji Općina Jelenje i Općina Čavle. Podršku pružaju Udruga Palentar, Udruga umirovljenika Općine Jelenje, Komunalno društvo Jelenje i Vatrogasci Jelenje. Sponzori festivala su CPRR.

Ovaj festival pruža savršenu priliku za uživanje u tradicionalnim delicijama i raznovrsnom zabavnom programu. Ne propustite priliku da budete dio ove kulturne manifestacije i osjetite duh lokalne tradicije. Vidimo se na Trgu mlikarice Dražice!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari