AZURA CLUB SEASON CLOSING

Za vikend u Azuru stiže popularna reperica i pop pjevačica Nikolija!

Riječki Azura Club u jesensko zimskoj sezoni ugostio je brojne regionalne zvijezde te nezaboravne i spektakularna partye, a svoju klupsku sezonu zatvoriti će u subotu 8.06.2024. uz popularnu repericu i pop pjevačicu Nikoliju iz Beograda.

Nakon koncerta Nikolije Azura Club kreće u pripreme i uređenja za iduću klupsku sezonu, a za to vrijeme noćni provodi i magična ljetna atmosfera uz urbanu glazbu, bogatu gastro i koktel ponudu seli na predivnu terasu Azura Eat & Lounge sa koje se pruža predivan pogled na more i Riječku luku.

Danas nijedna klupska noć u regiji ne prolazi bez hitova Nikolije kao što su Alkohola Litar, Gringo, Nema Limita, Harizma, Opasna Igra, Ljubi jako, a u posljednjih mjesec dana nalazi se i na vrhu trendinga sa svojim novim albumom “Lavina” koji će promovirati u sklopu riječkog koncerta. Najzapaženiji hitovi sa albuma su Viski ft. Inas, Nenonromalni lik sa Devitom, Milo Moje, Testo i Đungla koji su preplavili društvene mreže te glazbene platforme. 

Nikolija Jovanović je kćerka poznate pjevačice Vesne Zmijanac, a ujedno djevojka poznatog repera Relje sa kojim ima djecu ali i nekoliko hitova kao što su Meduza, Alkohola Litar i drugi.

Pridružite se partyu na najvećem podiju u gradu ove subote 8.6.2024 u Azura Clubu gdje Vas očekuje klupski spektakl koji Vam pripremaju Nikolija i Azura party tim.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 12,00 € a na dan 15,00€ . Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Azura Lounge ili na Entrio.hr.

Rezervacije stolova na 0998339535.

LINK ZA ULAZNICE

https://www.entrio.hr/event/nikolija-live-azura-19171

AZURA CLUB

KLUB RADNO VRIJEME: 23:00 – 05:00 

RIVA 6 (1.kat robne kuće RI), 51000 Rijeka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari