LOŠI VREMENSKI UVJETI

Zabijelilo se u Gorskom kotaru, zbog prometne nesreće kod Vrata vozi se jednim trakom usporeno

Foto: Sanda J. Kukuljan

Na Kvarneru olujno jugo i kiša, u Gorskom kotaru susnježica pa tuča danas uzrokuju određene probleme u prometu

U otežanim vremenskim uvjetima i prometne nesreće su češće.

Tako se danas rano poslijepodne zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kod Vrata vozi jednim trakom usporeno.

Istovremeno, zbog visoke razine mora prekinut je promet na državnoj cesti DC75 između Tara i Novigrada na mostu Antenal.

Zbog olujnog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s priključnim vozilom i motocikle (I. skupina vozila) na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika.

Najviše kiše noćas je palo na riječkom području i kvarnerskim otocima, uglavnom između 70 i 90 mm, javlja  Istramet.. Obilnih 40 do 80 mm zabilježile su postaje od Labinštine preko Pazinštine pa sve do Bujštine.

S vremenskim nevoljama nije kraj. Nakon kratkotrajnog smirivanja u prvom dijelu subote, nova jača promjena stiže nam već u noći na nedjelju. Bit će gotovo preslika noćašnje fronte, dakle očekujemo jak i olujan vjetar, izraženu plimu i obilne oborine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari