ZAMET Plesna večer za umirovljenike i starije osobe i ove subote u Dvorani Zamet!

Posjetitelje očekuje druženje uz glazbu dua Aledory i repertoar prilagođen starijima

Još jedno izdanje Riječkih plesnih večeri za umirovljenike i starije osobe održat će se ove subote, 16. studeni u 19 sati u Dvorani Zamet (Trg riječkih olimpijaca 1, Rijeka). Riječ je o projektu Civilnih inicijativa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, na kojem posjetitelje očekuje druženje uz glazbu dua Aledory i repertoar prilagođen starijima.

Riječke plesne večeri održat će se još tri puta u 2019. godini, 16.11., 23.11. i 30.11.

Aktivno uključivanje umirovljenika u društveni život našega grada, pozitivne promjene u unapređenju kvalitete njihova života te poticanje uzajamnog razumijevanja, socijalne uključenosti, solidarnosti i zajedništva, motivirali su organizatore – građansku inicijativu “Riječke plesne večeri za umirovljenike i starije osobe 2019.” da svoju ideju prijave kroz projekt Civilinih inicijativa, što je Vijeće građana Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture prepoznalo i odabralo kao jedan od programa koji će se realizirati u 2019. godini.

Uz njih u organizaciji projekta sudjeluje i Udruga umirovljenika Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari