OBNOVA TOPLINARSTVA U RIJECI

ZAMET U četvrtak počinju radovi na izgradnji spojnog toplovoda u Ulici Bože Vidasa

Foto: Riportal - M.L.

U četvrtak 18. svibnja 2023. na dionici u Ulici Bože Vidasa započinju radovi na izgradnji spojnog toplovoda toplana Zamet i Malonji

Ova faza radova izvodit će se na potezu od nebodera na adresi Braće Fućak 4 do skretanja za ulicu Obitelji Sušanj. Planirani rok trajanja radova na cijeloj trasi je 60 dana, tijekom kojih će promet biti reguliran sukladno prometnim rješenjima.

Promet će se odvijati jednom stranom kolnika uz regulaciju semaforima, sukladno odobrenom prometnom rješenju.

Zahvati se provode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim će se obnoviti 7,9 km toplovoda te izgraditi novih 2,5 km spojnih toplovoda.

Obnova toplinarstva grada Rijeke

Toplana Malonji će postati primarna toplana za proizvodnju toplinske energije jedinstvenog sustava „Zapad“, kojeg čine i toplane Zamet i Krnjevo. Stoga područje radova obuhvaća ulice Bože Vidasa, Obitelji Sušanj i Ivana Čikovića Belog, te lokacije toplana Zamet (Braće Fućak 4) i Malonji (Ivana Čikovića Belog 8b). Planirani rok trajanja radova na cijeloj trasi je 60 dana, tijekom kojih će promet biti reguliran sukladno prometnim rješenjima.

Energo radove izvodi do završnog sloja asfalta u dijelu trase na kojem nema daljnjih radova, odnosno do prvog sloja asfalta u dijelovima trase gdje radove nastavljaju Grad Rijeka i KD Vodovod i kanalizacija.

Sve obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.

“Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.”, poručuju investitori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari